Šimákova vila

Šimákova vila

Náš instáč

středa 31. května 2017

Nový Anděl na cestě. / New Angel on his way.

English is below.

Už jste si nejspíš všimli na instragramu či facebooku. Ale přesto, taková zpráva se sdílí ohromně snadno. :)
Od října se na Vás u nás bude těšit nový Anděl. Nevím, jak dlouho potrvá, než se o Vás bude moci starat jako my, ale rozhodně oživí tenhle starý krásný dům. :)My už se nemůžeme dočkat a moc se na něj těšíme. Pokud přemýšlíte, proč jsem zvolila tuhle fotku... Tak je to proto, že Gaspoda tam vzadu sedí u malých botiček.. :) Ty ale přes květy naší oblíbené višně nejsou k poznání.. :) To je tak, když se fotíte sami. :) Protože nikdo Vás přece nemůže vyfotit líp.. že..
Provoz našich apartmánů se na chvíli omezí. Budou zavřené od října do ledna. V té době se rozrosteme a zároveň nahoře trošku předěláme jeden apartmán tak, aby měl tři samostatné ložnice. Vejde se tam potom míň lidí, ale za to budou mít všichni své soukromí. Weronika se mezitím snad stihne sžít s mládětem natolik, že od února bude schopná starat se zase o hosty. :) Potom už by vše mělo jít zase tak jako letos. :)
Ještě do toho možná vložíme jednu pěknou zahradní akcičku.. ;)

Tak nám prosím držte palce a mějte se krásně.
B&W

You have probably seen our pregnancy annoucment already but still... This kind of news you want to spread everywhere. :)
Starting in October there will be one more Angel (that is our surname) looking forward to meet you. He probably won't help for some time but definitely he will bring some joy and light to this old amazing house. We can't wait to meet him.
Our apartments will be closed from October to January 2018. During that time our family will grow and one apartment will get some new walls. That way there will be 3 seperate bedrooms and everyone will have his own privacy there. Weronika will find a new style of life that time and with some luck she will be abel to take care of our guests from February. And everything should be as same as it was...

So.. hold your thumbs for us and have a marvelous time. :)
B&W

Žádné komentáře:

Okomentovat